Austrotherm XPS ®

Spare energiomkostninger, reducere udledninger og samtidig beskytte klimaet? Og det under kraftigt tryk og ved høj fugtighed? Her er den rosa Austrotherm XPS® det rigtige valg. Uanset om det er i omvendte tage, som perimeterisolering, på facader eller sokler, tåler Austrotherm XPS® isoleringsplader mange forskellige former for belastning. Modstandsevne mod fugt, modstandsdygtighed mod skift mellem frost og tø, mekanisk styrke og modstandsevne mod forrådnelse er bare nogle af dette universaltalents gode egenskaber.

Fantastisk varmeisolering
Høj mekanisk styrke
Lukket cellestruktur
God modstandsevne mod ældning
Høj grad af miljøvenlighed
Enkel bearbejdning

Austrotherm® tilbyder den bredeste produktportefølje på markedet for XPS-isoleringsplader og opfylder dermed mange forskellige behov og krav.

Austrotherm XPS® produkter:

Austrotherm XPS® Premium 30 SF
Austrotherm XPS® Premium P
Austrotherm XPS® PLUS 30 SF
Austrotherm XPS® PLUS P
Austrotherm XPS® TOP P GK og TB GK
Austrotherm XPS® TOP 30 SF og TB SF
Austrotherm XPS® TOP 50 SF og TB SF
Austrotherm XPS® TOP 70 SF og TB SF
Austrotherm XPS® TOP 30 GK

Bidrag til beskyttelse af klimaet

Austrotherm XPS® er også perfekt egnet til isolering mod kuldebroer. Også den store trykstyrke taler for Austrotherm XPS®. Med de nye løsninger stiller Austrotherm® produkter til rådighed for bygherrer og renoveringsfirmaer, hvis isoleringsværdier overgår alt, hvad der tidligere er set. Kombineret med pladens lange levetid får du en isoleringseffekt, som viser sin virkning gennem mange år. Langvarig beskyttelse af huset og en vedvarende isoleringseffekt er også et vigtigt bidrag til beskyttelsen af klimaet, fordi CO2-udledning reduceres betydeligt med en perfekt termisk isolering.

 Det er en selvfølge, at Austrotherm isoleringsmaterialer opfylder kravene i alle relevante produktstandarder: Både i EU, Østrig og Tyskland samt i de østlige nabolande.

KONTAKT

Salg & ledelse

klaus Lebæk
T: 40 43 00 88
E: klaus.lebaek@austrotherm.dk

Kundeservice

Bettina Konradsen
T: 7027 3000
E: kundeservice@austrotherm.dk

Kundeservice

Tim Rantala
T: 7027 3000
E: kundeservice@austrotherm.dk