Austrotherm TREND gulvelement/gulvplade med indbygget fald

Det unikke TREND gulvelement/gulvplade med indbygget fald på ca. 2,5 % (2,5 cm/mtr.) pr. meter, og hvorfor du med fordel ikke skal være bange for at vandet ikke løber til det indbyggede envejs fald til linjeafløbet.

Du har frit valg i størrelse af fliser så store fliser du ønsker, og opnår det smukke fald med færrest mulige fuger mod afløbet.
Du får et TGA godkendt vandtæt badeværelsesgulv, uden brug af membran på hele gulvfalden, og din fordel er en total vægt på under 50 kg med ingen vægt til at påvirke din konstruktion, samtidig med du allerede har fald til afløbet.
Du har mange muligheder for valg af TREND gulvelementet/gulvpladen, fordi det leveres i mere end 19 størrelser, fra 900 x 900 mm til 1200 x 1800 mm.
DN50 udløbshuset leveres vandret og klarer mere end 30 liter /min. eller lodret og klarer 30 liter /min.

Den totale indbygningshøjde er fra 142 til 167 mm fra toppen på TREND gulvelementet/gulvpladen og bunden af det vandrette udløbshus.
Det svarer til konstruktionshøjde på min. 75 mm gulvstrø i højden, når du skal renovere/bygge badeværelse på trækonstruktion, hvor du har en 22 mm krydsfinér (CC 600 mm mellem strøerne) liggende på gulvstrøerne, som TREND gulelementet/gulvpladen monteres på, efter vores anvisninger.

Rundt om/udenfor TREND gulvelementet/gulvpladen, monterer du UNI vådrumsplader, og du har kun vandtæt vådrumsmembran over samlinger, da UNI plader i sig selv, er vandtætte og membran i én.
I pladesamlingerne har du vores X-Bond membran og klæber.

Dit udbytte er bl.a. at nu har du et fuldstændigt vandtæt gulv i dit badeværelse, og hvor faldet til afløb allerede er indbygget!

BED

BED gulvelement/gulvplade med indbygget kuvertfald

Max

TREND gulvelement/gulvplade med indbygget fald

Swift