Austrotherm Geberit gulvelement/gulvplade fuldstændig integreret indbygget Geberit afløb

Det unikke og fuldstændig integreret Geberit gulvelement/gulvplade fuldstændig integreret indbygget Geberit afløb, skjult i væggen på ca. 1,5 % (1,5 cm/mtr.) pr. meter. Rengøring af udløbshus, klarer du nemt ved at klikke fronten af foran, og du har fri adgang til afløbet.
Du kan vælge så store fliser du ønsker og opnå det smukke fald på gulvet med færrest mulige fuger, og/eller vælge en flise der er så stor, at den reelt dækker hele gulvelementet/gulvpladen, og kun skåret dér hvor faldet i Geberit gulvelementet/gulvpladen er.
Du får et TGA godkendt vandtæt badeværelsesgulv, uden brug af membran på hele gulvfalden, og din fordel er en total vægt på under 50 kg med ingen vægt til at påvirke din konstruktion, samtidig med du allerede har fald mod afløbet inde i væggen.
Du har mange muligheder for valg af Geberit gulvelementet/gulvpladen, fordi det leveres i mere 4 størrelser, fra 900 x 900 mm til 1200 x 1400 mm samt kan produceres på specialmål op til 2000 mm i længden.
Den totale indbygningshøjde er 50 mm på Geberit gulvelementet/gulvpladen når du skal renovere/bygge badeværelse på trækonstruktion, hvor du har en 22 mm krydsfinér (CC 600 mm mellem strøerne) liggende på gulvstrøerne, som gulelementet/gulvpladen monteres på, efter vores anvisninger.
Rundt om/udenfor Geberit gulvelementet/gulvpladen, monterer du UNI vådrumsplader, og du har kun vandtæt vådrumsmembran over samlinger, da UNI plader i sig selv, er vandtætte og membran i én.
I pladesamlingerne har du vores X-Bond membran og klæber.

Dit udbytte er bl.a. at nu har du et fuldstændigt vandtæt gulv i dit badeværelse, og hvor faldet til afløb der er indbygget i væggen, efter samme princip som et hængetoilet, hvor cisternen også er integreret i væggen.

BED

BED gulvelement/gulvplade med indbygget kuvertfald

Max

TREND gulvelement/gulvplade med indbygget fald

Swift

Geberit gulvelement/ gulvplade fuldstændig integreret indbygget Geberit afløb, skjult i væggen