DOWNLOADS

Hvad er en TGA? – læs mere her 

Austrotherm BED gulvelement/gulvplade med indbygget kuvertfald

Det unikke BED gulvelement/gulvplade med indbygget kuvertfald på ca. 2,5 % (2,5 cm/mtr.) pr. meter, og hvorfor du med fordel ikke skal være bange for at vandet ikke løber til det indbyggede traditionelle afløb.

Når du vælger et kvadratisk BED gulvelement/gulvplade med afløbet centralt placeret, kan du lægge så store fliser du ønsker og opnå det smukke kuvertfald på fliserne med færrest mulige fuger, og/eller vælge en flise der er så stor, at den reelt dækker hele BED gulvelementet/gulvpladen, og kun skåret dér hvor faldet i BED gulvelementet/gulvpladen er.
Vælger du f.eks. en flise på 1200 x 1200 mm og et kvadratisk gulvelement/gulvplade på 1200 x 1200 mm, så har du blot 4 skæringer i flisen, dit udbytte er et smukt og stilfuldt gulv!

Du får et TGA godkendt vandtæt badeværelsesgulv, uden brug af membran på hele gulvfalden, og din fordel er en total vægt på under 50 kg med ingen vægt til at påvirke din konstruktion, samtidig med du allerede har fald til afløbet.

Du har mange muligheder for valg af BED gulvelementet/gulvpladen, fordi det leveres i mere end 26 størrelser, fra 75 x 900 mm til 900 x 1800 mm samt kan produceres på specialmål op til 2000 x 3000 mm i ét stykke.

Afløbet kan være placeret centralt i BED gulvelementet/gulvpladen i ovennævnte størrelse eller decentralt i nogle af størrelserne.

DN50 Geberit udløbshuset leveres vandret og klarer mere end 40 liter /min. eller lodret og klarer 60 liter /min.

Den totale indbygningshøjde er fra 137 til 157 mm inkl. toppen på BED gulvelement/gulvplade og bunden af det vandrette udløbshus.
Det svarer til konstruktionshøjde på min. 75 mm gulvstrø i højden, når du skal renovere/bygge badeværelse på trækonstruktion, hvor du har en 22 mm krydsfinér (CC 600 mm mellem strøerne) liggende på gulvstrøerne, som gulelementet/gulvpladen monteres på, efter vores anvisninger.

Rundt om/udenfor BED gulvelementet/gulvpladen, monterer du UNI vådrumsplader, og du har kun vandtæt vådrumsmembran over samlinger, da UNI plader i sig selv, er vandtætte og membran i én.
I pladesamlingerne har du vores X-Bond membran og klæber.

Dit udbytte er bl.a. at nu har du et fuldstændigt vandtæt gulv i dit badeværelse, og hvor faldet til afløb allerede er indbygget!

BED

BED gulvelement/gulvplade med indbygget kuvertfald

Max

 

TREND gulvelement/gulvplade med indbygget fald

 

Swift

Geberit gulvelement/ gulvplade fuldstændig integreret indbygget Geberit afløb, skjult i væggen